mandag 11. februar 2008

Soga om Morgan Andersen

Så er det igjen full rulle - og igjen er det Morgan Andersen som er midtpunktet.

Saka kjem til å bli ein meide-triller framover. Om Morgan er skuldig eller ikkje får me svar på når retten har gjort seg opp ei meining. Men nokre ting skurrar.

Då John Obi Mikel gjekk til Chelsea var det Manchester Utd som fekk mest pengar. Lyn fekk vel rundt 50 millionar, men ManU fekk 150 millionar. Om alt var som det skulle vere burde vel Lyn hatt rundt 200 millionar?

Andersen forsvann frå Lyn. Om han hadde alt på det tørre så kunne han vel blitt? No, han ville heimover, og ikkje skjønar eg at Fredrikstad ville tilsette Andersen etter alt som var i media. Om berre det halve var sant så er det vel så mykje at FFK burde kunne greie seg utan?

Det er også dårleg av Lyn at dei ikkje støttar Andersen. Han var tilsett der og om det er ein mann åleine som skal ha ansvaret for kontraktar i millionklassen burde Lyn sjå på seg sjølve og kanskje endre nokre rutinar.

Kanskje burde han vore i Vålerenga i staden for Lyn? Der er det jo tradisjon for å skrive det eine og andre på pølsepapir. Då hadde dei i alle fall hatt noko å vise fram!

Ingen kommentarer: