mandag 25. februar 2008

Tottenhams etterlengta pokal, og ein ikkje så heldig Tottenham-fan


Det har vore mange tunge år for Tottenham, men i går fekk dei det til. Sjølv om året ikkje sluttar med 1. Så Tottenham-fansen må vel vente i tre år til før det skje noko, kanskje det kan bli gull i serien då?

Juande Ramos er blitt geni-erklært i Tottenham sidan han tok over etter Martin Jol for fem månader sidan. Naja, det skulle vel ikkje så mykje til å gjere det betre enn det som var då. Jol gjorde mykje bra for laget, og dei fleste med hjartet i Tottenham var triste då han måtte gå. Men erstatninga var fullgod, noko som ikkje alltid har vore tilfellet i London-klubben.

Ramos er jo også kjent for å vere ein cup-meister, dei seks siste titlane han har trent lag til er alle i ein eller annan cup: Liga-cup 08 (Tottenham), den spanske supercupen, den spanske cupen, UEFA-cup (to gonger) og UEFAs supercup (alle med Sevilla). No er han trenar for det britiske cup-laget Tottenham. Der burde han passe inn.


www.guardian.co.uk/


Verre gjekk det i helga for Tottenham-supporteren Egil Roger Olsen, tidlegare æresmedlem i Tottenhams Venner (som han mista då han gjekk til Wimbledon). Han vart sparka som trenar for Irak, kanskje ikkje ein stor overraskelse, men det var no ein gong det som skjedde.

Ein ting er at han ikkje vil trene laget inne i Irak, ein annan ting er det at han har vel heller ikkje fått dei resultata han ønskja. Så no blir han vel arbeidslaus ei stund framover til han må ta over Vålerenga utpå hausten for å redde dei frå nedrykk. Igjen.

Ingen kommentarer: