fredag 11. april 2008

Start slit



Det er ikkje overraskande Start ein no kan lese om, ein klubb som har fått merke det på pungen.

Grunnen er enkel. Stadion. Denne sørlandest katedral kosta 400 millionar og Start måtte betale 250 av dei.

Problemet er berre at Start etter sølvet ikkje har gjort det så bra. Trenar etter trenar har vore innom, dei er i Vikar-ligaen (Adecco som det vel heiter). Slik eg ser det skal Start slite meir enn mange trur med å komme seg rett opp, trass i at mange lag skal opp. Grunnen er at dei har solgt unna mange spelarar, det er vel berre Hulsker, Høie og Strømstad som er att omtrent frå startoppstillinga på slutten av fjoråret (Aarst er vel skada).

Greitt nok, det var ein del folk på kampen mot Nybergsund, skulle også berre mangle at dei ikkje vann den kampen, men Start er det laget alle vil slå i år. Meir enn Odd og Sandefjord.

Oppi det heile skal dei betale på ein stadion som vart litt dyrare enn planlagt. Alle som les avisa veit då at slike ting gjerne blir litt dyrare enn planlagt, det er byggverdas natur! Og slik må ein ta høgde for.

Så det er ikkje noko unnskylding.

Trøsta får vere at dei har den finaste stadion i 1. div. Det er mange som har hatt den æra, i år går den til Kristiansand. Problemet er at eg ikkje trur dei er i Vikarligaen, dei kjem til å bli der nokre år.


Ingen kommentarer: