torsdag 13. mars 2008

Det som framstår som rart for nokon...


Det som framstår som rart for nokon er visstnok gått Fredrikstad hus forbi. Det er mange som reagerar på at FFK tilsette Morgan Andersen då dei gjorde. Ikkje berre på grunn av Mikel-saka, men også på grunn av køyregodtgjørelsene då han var i NISO.

Då eg tok statsvitskap fekk me ein gong spørsmålet: Kva gjer du som firma-leiar om fagforeininga har ein god leiar som er flink til det han gjer?

Svaret: Du tilsett han i høgare opp i organisasjonen slik at han kan gjere ein god jobb der og ikkje som fagforeiningspamp. Det tener firmaet på.

Men det er også sterke krefter som meiner at Morgan er ein av dei. Me får vente på å sjå banneret som kjem om han skulle bli dømt:




   Fredrikstad-fans!




Men eg er ikkje så sikker på om det er slik i Fredrikstad, ein fotballklubb er avhengig av eit godt rykte utad, det er ei spesielle vare ein selgjer som fotballklubb, leiinga er ein del av det heile. I Molde endte ein gong Tornekrattet med å gå frå stadion fem minutt etter kampen byrja i protest mot leiinga.

Med alt som har vore rundt Morgan skjønar eg ikkje at Fredrikstad torar å ha han der. Kva om han gjer noko igjen, då er det klubben som sit att med svarteper.

Får håpe at Morgan blir frikjent i denne saka, det hadde vore det beste for norsk fotball, desverre trur eg kanskje det motsatte skjer. Det må vere ein grunn til at politiet gjekk til sak etter at partane vart samde om å ikkje gjere det.



Dagbladet sin artikkel om saka

Ingen kommentarer: