torsdag 28. august 2008

Skyt utlendingen, bevar nordmannen


Dette er noko av det mest håplause eg har sett.

Greitt nok, ein hest blir tatt for doping etter at laget hadde gjort ein voldsom prestasjon med å ta medalje i OL.

Men så er me over til det typisk norske:

Ein nordmann dopar seg aldri!

Det er det berre noko dei gjer i utlandet. Då skal ein bli utestengt frå all konkurranse på livstid. Kor er desse dopingmotstandarane no når Norge blir ramma?

Og Norge er langt frå feilfri. Det har vore mange dopingsaker her også, me hugsar vel alle ei sak med Stian Grimseth? Eller Friz Aanes?

Eg er lei av denne haldninga til at nordmenn skal gå fri. Kva er det Tove Paule tenkjer på når ho meiner at dei skal behalde OL-bronsa? Sa ho det same om OL-gullet til det amerikanske stafettlaget etter Marion Jones vart tatt? Eller det finske stafettlaget etter Mika Myllylä?


Meir i VG

5 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er ikke en leder av Norges Idrettsforbund verdig. Tragisk!!!

Anonym sa...

VI må heller ikke glemme den lyse fagre melkedrikkende,Trine Lise Hattestad. Hun hadde visst spist en dopet kylling stakkars Dra opp nisselua folkens!!!!!!

Anonym sa...

Tove Paule bør straks ta initativ til at medaljen sendes tilbake.
Vi har jukset - IGJEN, og bør ta vår straff. Det er ikke sånn at det er bare utlendingene som doper og jukser. Det er ikke interessant hvordan jukset har foregått, faktum er at det har skjedd og vi må ta konsekvensen av det.
Vi har flere saker i vår nære historie som viser at vi ogås jukser, jeg nevner Trine Hattestad, Stian Grimseth, Frits Aanes. Kanskje har alle disse ikke jukset bevisst, men ulovlige medikamenter ble funnet. Det er ikke i henhold til lover og regler og man har da jukset.

Vær voksen send medaljen tilbake og si unskyld til konkurrentene og resten av idrettsverden.

Anonym sa...

Dere landsforrædere bør holde kjeft og slutte med å kritisere våre idrettshelter. Dere må heller støtte opp våre ærlige idrettsfolk som fortjener medaljer, og som har gitt oss nordmenn mye glede og stolthet.
Det er nok konkurrentene til Tony Andre Hansen som har sabotert ham.
Helt enig med Paule om at Norge ikke bør miste medaljen.
IOC må skjønne at det er Norge de har med å gjøre her. Ellers må vi slutte å sende U-hjelps penger til fattige land på regi av IOC.

Patriot

Idrettsblogg sa...

Det er vel det som er heile poenget, er det ikkje?

Bloggen er til fulle ei støtte til ærlege idrettsfolk som har gitt og stolte hendingar.

Men så er det vel også dei som blir tatt, og ofte er det vel ein grunn til det?