fredag 11. juli 2008

Fiasko


Det er nok ein gong ei god stund sidan eg skreiv inn sist. Grunnen er at eg var demotivert av heile den saka med Dagbladet. Eg syns framleis det er bittert at Dagbladet gjer meg beskjed om at - jaja, les det innlegget under...

Men det er mykje som har skjedd sidan sist, ein ting til som demotiverte meg fullstendig. Det var fotball-EM. Feil lag vann.

Eg kan ikkje den dag i dag fatte og begripe at noko med sine fulle fem kan halde med Spania sitt landslag. Ikkje Frankrike heller for den saks skuld.

Det er jo ein gjeng med sleipe, ekle gutter som sikkert fargar rævvhåret for å framstå som kul. Nei, det heile byr meg imot. Kanskje dei skårar fleire mål enn motstandaren, tydelegvis, i og med at dei vann.

Tyskland, det er laget sitt, det. Solid organisert, midtstopparen har skjegg som alle midtstopparar burde ha. Du ser sinnet ligge langt utpå huda til fleire av spelarane.

Problemet er at dei ikkje skåra fleire mål enn Spania i finalen.

Takke meg til, neste EM skal eg atter ein gong halde med Norge om dei kvalifiserar seg. Så heiar eg på England til dei ryk ut. I finalen skal eg fortsatt heie på Tyskland.

Ingen kommentarer: